Diensten

De grondslag van AW Traffic B.V. ligt in de beveiliging waar we vaak te maken hebben gekregen met gemeenten, politie, handhaving, verkeerdiensten en evenementenorganisaties.

Daar hebben we gezien hoe het moet, maar ook dat het anders kan en hebben deze kennis meegenomen. Door de ervaring en kennis van onze verkeersregelaars maken wij het verschil in de verkeersveiligheid door oplossingsgericht te werken.

Wij houden van korte lijnen en duidelijke communicatie, zo kunt u ons bijvoorbeeld 24/7 bereiken voor calamiteiten.

AW Traffic B.V. is het visitekaartje voor elke opdracht.

WAT WE DOEN

Wij Zijn gekwalificeerde professionals

onze expertise

Verkeersdiensten die wij aanbieden

Door de ervaring en kennis van onze verkeersregelaars maken wij het verschil in de verkeersveiligheid door oplossingsgericht te werken.

Wij houden van korte lijnen en duidelijke communicatie, zo kunt u ons bijvoorbeeld 24/7 bereiken voor calamiteiten.

  • Verkeersregelaars
  • Verkeersmaatregelen
  • Hulp bij calamiteiten
  • SPIN aanvragen
  • Botsabsorbers
  • Totaal ontzorgen
  • Materialen
  • Parkeerbegeleiding
IMG_1054

Verkeersregelaars

Onze beroepsverkeersregelaars zijn gediplomeerd volgens het ministeriele besluit Regeling verkeersregelaars 2009.

 Ze voldoen aan de vereisten van de ”CROW-richtlijn Verkeersregelaar” en zijn dan ook in het bezit van een landelijke aanstellingspas. Omdat we voldoen aan al deze normen hebben wij in de afgelopen jaren met veel plezier aannemers ondersteunt bij hun werkzaamheden aan de weg.

Highway Worker Preparing For Road Closure Moving Two Traffic Cones

Verkeersmaatregelen

Wij kunnen u buiten onze gecertificeerde verkeersregelaars ook verkeersmaatregelen aanbieden. 

Onze kracht is snel schakelen en oplossingsgericht denken!

Denk hierbij aan bijvoorbeeld het maken van verkeersplannen, complete wegafzettingen, tekstwagens, voorwaarschuwingswagens en botsabsorbers.

Speed Traffic - Light Trails On City Road At Night

Verkeersplan

Voor u als opdrachtgever is een verkeersplan (eventueel vervoersplan) van onmisbaar belang om de verkeersstromen op de gewenste locatie soepel te laten verlopen.

Dit draagt bij aan de algehele veiligheid en voorkomt problemen op dagen van bijvoorbeeld een evenement of werkzaamheden op en rond de wegen.

teamwork

Totaal ontzorging

Bent u als bedrijf of organisatie op zoek naar een betrouwbare partner die u in totaliteit kan ontzorgen, dan staan wij van AW Traffic B.V. graag voor u klaar. 

Wij kunnen uw klus vanaf de voorbereiding tot aan de afronding volledig uit handen nemen.

busy traffic

Hulp bij calamiteiten

Door een calamiteit kan het gebeuren dat de veiligheid van uw object of werknemers in het geding komt, en dan wilt u de risico’s natuurlijk vermijden. In samenwerking met verschillende hulpdiensten kunnen AW Security B.V. en Aw Traffic B.V. u voorzien van beveiligers en verkeersregelaars die met spoed ter plaatse zijn.

erik-mclean-TXZQOpkwZh0-unsplash

Parkeerbegeleiding

Tijdens evenementen is er vaak een tekort aan parkeerruimte.

 Om overlast te voorkomen voor bezoekers bij evenementen, hotels en restaurants hebben wij representatieve medewerkers die graag voor u klaarstaan om deze klus tot een succes te maken. 

 

CCTV cameras

Camera's

Bouwplaats beveiliging is vandaag de dag noodzaak. Naast de bouwplaats dienen ook de keet en de geleverde materialen beveiligd te worden tegen diefstal en schade. Het verlies hiervan zorgt voor vertraging en vooral frustratie waardoor de werken niet meer volgens afspraak kunnen worden opgeleverd.

Business team brainstorming. Marketing plan researching. Paperwork on the table

SPIN aanvragen

Systeem planning en informatie Nederland is voor het plannen van wegwerkzaamheden. Rijkswaterstaat beoordeelt vervolgens de aanvragen die bij het verkeersloket worden aangeboden. Wij nemen graag voor u de gehele aanvraag rondom verkeersmaatregelen uit handen.

32764543_330700927460742_299502762633199616_n

Botsabsorber

Een botser is een voertuig welke bescherming bied tijdens werkzaamheden op rijkswegen en provinciale wegen.

Bij plaatsing van afzetmaterialen op rijkswegen is een botser verplicht, op alle overige wegen is dit verplicht bij een snelheid van 80km/h of hoger.

U KUNT OP ONS VERTROUWEN

Wij ontzorgen u volledig

Vragen? Bel ons vandaag nog op +31 85 7430244